Om Cyroinvest ApS

Om Cyroinvest ApS

Cyroinvest er et 100 % dansk registreret Anpartsselskab (ApS) der beskæftiger sig med investering og investeringsrådgivning i kryptovaluta.

Cyroinvest er en professionel partner til virksomheder, der søger rådgivning og investering i kryptovaluta. Dette betyder også, at Cyroinvest, til trods for at handel og rådgivning vedrørende kryptovaluta i udgangspunktet ikke er omfattet finansiel regulering, i stort omfang vil vi forsøge at følge de regler, der analogt kan finde anvendelse på området. Dette indebærer også, at Cyroinvest vil holde sig ajour med Finanstilsynets Fintech afdeling, og på områder, hvor det findes relevant også at søge rådgivning.

Det er vigtig for Cyroinvest, at Kunden føler tryghed i samarbejdet. Cyroinvest sørger derfor at skabe transparens i aftaleforholdet, ligesom Cyroinvest også har udarbejdet politikker samt skriftlige forretningsgange og procedurer på alle væsentlige områder, herunder for ordreudførelse, hvidvask, IT og databeskyttelse, ligesom selskabets regnskaber er underlagt kontrol af revisor.

 Strategi & tilgang

I et marked hvor værdierne ofte bevæger sig rigtig hurtigt, tror vi på, at længerevarende investeringer betaler sig.  

Gennem handler baseret på tekniske analyser, historiske tendenser og markedtrends, får investeringerne tid til at vokse og udvikle sig. Vi kommer helt tæt på de forskellige coins og projekter, og opnår på den måde en dybdegående viden om de forskellige. 

Cyroinvest ApS

Applebys Plads 7
1411 København K

CVR. 39790394

Kontakt os

+45 69 155 155
kontakt@cyroinvest.dk

Følg os på  Linkedin  og Facebook

gtag('config', 'UA-152017488-1');
da_DK