Exchange, hvad er det?

Køb og salg af kryptovaluta

Hvad er en exchange?

En exchange er en online platform, hvor der kan købes og sælges kryptovaluta. Typisk opretter man som privat person en konto, hvor der i forløbet bliver udført en process der hedder KYC (know your customer/kend din kunde). I onboard processen beder exchanges om omfattende information om dig som privat person, såsom: navn, adresse, hvor man har fået pengene fra, dokumentation i form af Pas, kørekort og billed med dato osv osv.

Efter godkendelse af bruger oprettelsen, kan man logge ind på exchangen og finde proceduren for at overfører penge til sin konto. Det er typisk en bank overførsel til udlandet, der skal foretages og det tager typisk 2 til 5 bankdage. Nogle exchanges har dog også mulighed for brug af kredit- eller betalingskort, men det koster typisk mere i gebyr.

Køb og salg på exchange

På exchanges handlers der i par. Det kan eksempelvis være EURO til BTC (Euro til Bitcoin) og omvendt, når der skal sælges BTC til EURO (Bitcoin til Euro). 


Information om exchanges

• Omfattende dokumentation ved oprettelse af konto
• Omkostninger ved overførelse af penge
• Vær opmærksom på opbevaring ved køb

Opbevaring af kryptovaluta ved køb på exchange

Det kan være vigtig at være opmærksom på hvor man opbevare sine kryptovaluta, for hvis exchangen bliver hacket kan dine coin være i fare – læs om wallet her

Cyroinvest ApS

Applebys Plads 7
1411 København K

CVR. 39790394

Kontakt os

+45 69 155 155
kontakt@cyroinvest.dk

Følg os på  Linkedin  og Facebook

gtag('config', 'UA-152017488-1');
da_DK