Vores samarbejdspartnere

For Cyroinvest er det vigtig, at det skal være nemt at investere i kryptovaluta, hvorfor vi har indgået et samarbejde med en dansk virksomhed. Denne virksomhed håndterer omvekslingsprocessen, da denne proces oftest kan være forbundet med lange ventetider og ukendte gebyrer. En af Cyroinvest forudsætninger er, at kunders investeringer skal være så beskyttet som overhovedet muligt. Coinify er en fysisk dansk virksomhed, der med adskillige ansatte, har beskæftiget sig med kryptovaluta i flere år. Coinify har kunder i hele verden og er nr. 1 i Europa, når det kommer til at udbyde kryptovaluta.

Vores samarbejde gør det let at være kunde. Når du har givet os dine data, sendes de efterfølgende, i krypteret form videre til Coinify, således at du kun oplyser dine informationer én gang. Cyroinvest og Coinify går efterfølgende igang med godkendelsesprocessen, hvor du vil blive godkendt af begge parter.

Coinify og Cyroinvest har forpligtet sig til enhver tid at overholde de gældende regler på området, samt de regler der løbende tilgår i takt med kryptovalutamarkedet reguleres.

Læs mere om hvordan Coinify behandler dine personoplysninger i deres databeskyttelsespolitik.

Cyroinvest samarbejder med Copenhagen Fintech, der er danmarks største hub for udvikling af fintech virksomheder. De råder over et stort netværk og samarbejdspartnere, samt afvikler en masse events.

Cyroinvest ApS

Applebys Plads 7
1411 København K

CVR. 39790394

Kontakt os

+45 20 20 56 42
kontakt@cyroinvest.dk

Follow us at Linkedin and Facebook  Linkedin  og Facebook

gtag('config', 'UA-152017488-1');
en_GB